Omdat ik tegen wat vervelende patronen aanliep in relaties kwam ik bij Bianca terecht. Ik heb redelijk helder wat de basis van die patronen is maar kon de parallel met de situatie van nu niet helemaal helder krijgen. Door haar vragen en observaties werd me duidelijker waar de link zat en door haar behandeling kon ik bij de oude gevoelens achter deze patronen/afweren. Het was een heftige maar heel fijne sessie waarbij ik me, door de liefdevolle aanraking, veilig genoeg voelde om de weggestopte gevoelens toe te laten. In de week erna merkte ik duidelijk verschil in een aantal contacten die moeizaam liepen en kon ik beter in mijn kracht blijven staan zonder in een kindstuk te schieten. Mooi om te merken dat de interactie daardoor meteen heel anders verloopt! Ik voel me nu veel rustiger en meer in balans in deze contacten. Ik ben erg blij met het zetje dat ik nodig had om hier verder mee te komen!

Edith