Ervaringen van klanten

Een Betoverende Massage Ervaring

Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de buitengewone liefdevolle en respectvolle massage die ik mocht ervaren. Het was werkelijk een betoverende en transcendente reis naar het rijk van spirituele verbinding.

Deze uitzonderlijke ervaring werd mogelijk gemaakt door een prachtige vrouw die niet alleen met haar uiterlijke schoonheid, maar ook met haar diepgaande kennis en vaardigheden indruk maakt. Haar zorgzame en respectvolle benadering zorgde ervoor dat ik me volledig op mijn gemak voelde en mij volledig kon overgeven aan de reis welke voor ons lag.

Vanaf het moment dat ik de serene ruimte betrad, werd ik omhuld door een sfeer van rust en harmonie. De ruimte was zeer schoon en erg smaakvol ingericht, met zachte verlichting en een overvloed aan (veilige) kaarsjes die een warm en uitnodigend gevoel creëerden. Dit droeg bij aan de algehele ambiance van ontspanning en welzijn.

Deze mooie vrouw had duidelijk veel aandacht besteed aan het creëren van een plek waarin ik me volledig kon ontspannen en me kon overgeven aan de ervaring. De geur van essentiële oliën vulde de lucht en de rustgevende muziek op de achtergrond zorgde voor een kalmerende en meditatieve sfeer.

Na de massage was er de mogelijkheid om te douchen in een aangename en schone doucheruimte, waar ik me kon verfrissen en de sensaties van de massage kon laten bezinken. Dit gaf me de gelegenheid om zowel fysiek als mentaal te reinigen en me volledig op te frissen na deze zeer diepgaande ervaring.

De aandacht voor detail en de zorg waarmee alles was voorbereid, toonde de professionaliteit en toewijding van deze professional. Haar aandacht reikte verder dan alleen de massage zelf en omvatte ook de totale ervaring, inclusief de omgeving en de mogelijkheid om te douchen.

Ik verliet de ruimte gevoed en vervuld, met een diep gevoel van welzijn en innerlijke rust. Deze betoverende massage-ervaring heeft niet alleen mijn zintuigen geprikkeld en mijn lichaam verzorgd, maar heeft ook een blijvende indruk achtergelaten op mijn geest en ziel als sterveling.

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze unieke massage-ervaring, waarin deze prachtige vrouw haar vaardigheden combineerde met een schone en sfeervolle ruimte. Als je op zoek bent naar een liefdevolle, respectvolle en transformerende reis naar diepere lagen van jezelf kan ik met volle overtuiging deze prachtige vrouw en haar massage vaardigheden aanbevelen.

Robin

Beter in mijn kracht

Omdat ik tegen wat vervelende patronen aanliep in relaties kwam ik bij Bianca terecht. Ik heb redelijk helder wat de basis van die patronen is maar kon de parallel met de situatie van nu niet helemaal helder krijgen. Door haar vragen en observaties werd me duidelijker waar de link zat en door haar behandeling kon ik bij de oude gevoelens achter deze patronen/afweren. Het was een heftige maar heel fijne sessie waarbij ik me, door de liefdevolle aanraking, veilig genoeg voelde om de weggestopte gevoelens toe te laten. In de week erna merkte ik duidelijk verschil in een aantal contacten die moeizaam liepen en kon ik beter in mijn kracht blijven staan zonder in een kindstuk te schieten. Mooi om te merken dat de interactie daardoor meteen heel anders verloopt! Ik voel me nu veel rustiger en meer in balans in deze contacten. Ik ben erg blij met het zetje dat ik nodig had om hier verder mee te komen!

Edith

Handmassage als goede toevoeging

Op een middag dat het flink stormde heb ik een handmassage, en een coaching sessie bij Bianca gedaan. Ik was vooral nieuwsgierig naar haar werkwijze en het resultaat. Bij binnenkomst in haar praktijkruimte voelde ik mij meteen prettig. Het is een fijne ruimte met zacht licht en aardetinten op de muren. Bianca begon onze sessie met een heerlijke handmassage. Ik voelde mij direct diep ontspannen, door haar rustige aanraking.

Naar mijn idee is de handmassage een goede toevoeging bij een coaching sessie. Op de tafel kon ik mij daardoor makkelijk ontspannen. Hierdoor kon ik beter en snel bij mijn gevoel komen. Middels de holistische Being Authentic methode raakte Bianca mij aan op verschillende punten op mijn lijf. Alles op een betamelijke, veilige manier. Bianca vroeg mij om te voelen waar het gevoel van mijn thema zat in mijn lijf, hoe het voelde en eruitzag. Het idee achter deze methode is dat je uit je denken gaat en voelt waar in je lichaam de blokkade zich vastzet. Dankzij de fijne, rustige aanrakingen en begeleiding van Bianca kon ik dit loslaten. Bianca neemt ook echt haar tijd hiervoor. Die avond na de behandeling voelde ik mij nog ontspannen en voelde ik mij heel prettig. Een aanrader.

Hanneke

Feeling good and happy again

After a few sessions with Bianca I start feeling good and happy again. Bianca using a different methods and give you all the attention and time to feel yourself and to work on tour self. I finishe a chapter on my journey with her and waiting to start the other chapter with her ! Bianca good luck with your study and looking forward to hear from you !

Miro

Professional friendly connection

Despite the fact that I am not such a person who can easily open up his mind and heart for a coach but that was not the case with Bianca. She is listening carefully and come with solutions. She have several options to get in a professional friendly connection until you feel as if you know her years ago! I did try Reiki, open conversations and hands massage so far. She is trying different techniques to reach the best results. Thank you Bianca! Highly recommended 🙂

Amr

Heel waardevol

Bij Bianca kwam ik in contact als collega ondernemer. Ze heeft me een sessie gegeven. Zo warm en liefdevol. Voor het eerst werd een diepere laag aangeraakt met zoveel zachtheid en liefde, dat ik er nu weer verder mee kan. Heel waardevol.

Anita

Relativeren en ontspanning

Vanwege een lopende scheiding heb ik af en toe last van mijn emoties en intens verdriet, waarbij mijn hoog-sensitiviteit ook een grote rol speelt.
Via Facebook kwam ik in contact met Bianca. Zij herkende de problemen bij mij en stelde voor om mij door haar te laten coachen hierin. De kennismaking verliep heel fijn en ik kreeg een ontspanningsbehandeling van haar.
Bij het begin van deze behandeling kwam er plotseling een enorm intense gevoel van verdriet over mij heen, die door de massage als het ware werd weg gestreken en via mijn voeten leken te vervagen. Mijn hoofd voelde leeg en had ik een fijn gevoel over mij heen gekregen, zo anders dan hoe ik daar kwam.
Behalve deze behandeling hielp zij mij ook bij het relativeren van mijn situatie en deze combinatie werkte heel erg fijn.

Ronald

Pure ontspanning

Totaal blanco ging ik deze sessie in, ik had geen idee wat ik mij erbij kon voorstellen en liet het letterlijk over mij heen komen. Al vanaf de eerste pose voelde ik veel energie naar Bianca haar handen gaan, een soort rustgevend, en onbeschrijflijk gevoel. Op een of andere manier voelde ik Bianca de onrustige energie veranderen in rustige energie, ik voelde mij ontspannen en verloor mijn stress en tijdbesef. Op het moment dat Bianca bij mijn buik kwam, waar ik een chronische ziekte heb zitten, ging Bianca haar buik tekeer, precies zoals het bij mij gaat als ik veel last heb, op dat moment was de buik rustig, maar smiddags, 3 uur na de sessie heb ik exact 3 hele hevige steken gehad, en duurde alle 3 3 minuten. Wat zegt dit? geen idee.. maar toeval bestaat niet werd mij verteld.

Na de sessie voelde ik mij enorm ontspannen, en waren mijn twijfels over bepaalde (zakelijke) keuzes weg, ik wist weer waar ik stond en hoe ik dit door moest pakken, dit heb ik direct opgepakt. Ik denk dat ik ongeveer 48 uur ontspanning heb ervaren, terwijl ik normaal enorm gestresst ben. En ben ervan overtuigd dat dit ook te maken heeft met de sessie van Bianca.

Ik raad het zeker aan om zo’n sessie eens te doen! Het kan zijn dat de ene hier op reageert en de andere niet, maar ik ben enorm verbaasd en verrast door het resultaat en zou zeker overwegen de sessie nogmaals te doen!

Myléne

Vertrouwd

Superlieve vrouw en voelde gelijk erg vertrouwd bij haar. Heel fijn gesprek gehad en ik merkte dat mijn dochtertje zich ook gelijk op haar gemak voelde bij Bianca. Goede tips gekregen. Dankbaar ??

Bianca J.

Meer inzichten

Bianca is bij ons langs geweest voor onze zoon die erg impulsief kan reageren en snel boos is waardoor er regelmatig lastige situaties ontstonden. Ze heeft meegekeken thuis hoe hij zich bewoog en wat hij vertelde vanuit zichzelf en aan de hand hiervan heeft ze ons een heleboel over hem verteld. We hebben meer inzicht gekregen in wat hij kan gebruiken op zulke momenten maar ook wat we hem daarbuiten kunnen bieden zodat hij zich weer fijner voelt. Het contact was erg prettig en voelde heel natuurlijk aan. Ook na haar bezoek aan ons hebben we nog regelmatig contact gehad om te horen hoe het gaat en eventuele vragen te beantwoorden. We zijn zeker verder gekomen met de inzichten en begeleiding!

Rian

info@biancaverbindingscoach.nl

Tel: +31 6 498 872 95

Neem contact met mij op:

Privacy