Aanbod – ontspanning

ontspanning

Goed voor jezelf zorgen is enorm belangrijk, omdat je daarmee oplaadt en je er daarna weer voor anderen kunt zijn. Het is een cadeau aan jezelf, omdat jij het waard bent! In een ontspanningsbehandeling hoef je helemaal niets en kun je de dagelijkse dingen heerlijk loslaten.

Een ontspanningsbehandeling kan uit verschillende onderdelen bestaan. Deze zijn altijd afgestemd op jou en jouw behoefte. Natuurlijk spreken we dit vantevoren door om jou een heerlijke ervaring te geven!

“Bianca raakt je huid en masseert je ziel. Haar massage verzacht de stukken die verhard waren door mijn scheiding. Ik kon mijn liefde voelen.
Dank je, Bianca!”

Een hand- of voetmassage wordt altijd gedaan met de oliën van Althera. Welke olie ik gebruik bepaal ik aan de hand van ons gesprek en in afstemming op jouw energie en behoefte. Er zijn bijvoorbeeld oliën voor rust, positieve energie, creativiteit, balans en voor extra ontspanning.

Verder gebruik ik oliën of sprays van verschillende merken:
DoTerra – deze zuivere, etherische oliën kan ik mengen tot een persoonlijke, op jou afgestemde spray of (geur)olie
Althera – van deze uitgebreide lijn gebruik ik vooral de olie, omdat deze goed te gebruiken is bij massages
De Groene Linde – dit zijn bijzondere oliën met krachtige frequenties en kristallen; hiervan gebruik ik zowel de olie als de sprays

Natuurlijk kun je kiezen voor zowel een hand- als een voetmassage en kan dit ook gecombineerd worden met een andere behandeling. We bepalen dit in het voorgesprek.

Tarief

handen (30 min): € 42,50
voeten (45 min): € 63,75

Voor verbinding met je lichaam en ontspanning.
Door een laag dieper te zakken.

€ 85,00 per uur (1 á 1,5 uur per sessie)

De zachte aanrakingen op het lichaam zorgen voor ontspanning op zielsniveau, zodat je leuke en minder leuke celherinneringen los kunt laten en je je voor het eerst sinds tijden kunt openen. Zodra je echt geopend bent, ben je ook in staat om te ontvangen en op te schonen, voel je liefde van binnen naar buiten stromen en ben je vrij.

Tijdens de sessie behandel ik de voor- en/of achterkant van het lichaam. Door middel van verschillende handgrepen en de daarbij behorende energetische werking geef ik je wat er voor nodig is om authentiek te zijn en te leven vanuit je originele blauwdruk.
We gaan samen op zoek naar jouw authentieke staat door het zacht aanraken in combinatie met het bewust worden van de patronen die energetisch diep in het lichaam opgeslagen zijn.

Aan de weerstand en verwarring die dit kan veroorzaken wordt bedding gegeven zodat je alles wat je niet meer dient loslaat. Hierdoor kan jouw lichaam zich openen en ontstaat er ruimte voor JOU.

Tarief

Per uur € 85,00

In deze behandelingen is er niet persé een gesprek nodig; in principe hoef ik niet te weten wat er aan de hand is of wat er speelt. Ook hierbij stem ik mij af op de cliënt en laat mijn intuïtie haar werk doen.

Bij deze behandelingen is aanraking niet noodzakelijk. De energie stroomt en gaat naar de plek waar ze nodig is; dit kan prima met kleren aan. Een energetische behandeling is bijzonder ontspannend en werkt door op lichaam en geest.

Een behandeling op afstand (Reiki) is ook mogelijk.

Tarief

Per uur € 85,00

De natuur heeft ons prachtige middelen gegeven om ons te ondersteunen wanneer we met onszelf aan de slag gaan. Ik werk met verschillende natuurlijke etherische oliën en bijzondere kristallen, die ik zelf selecteer.

DoTerra – deze zuivere, etherische oliën kan ik mengen tot een persoonlijk, op jou afgestemde spray of (geur)olie
Althera – van deze uitgebreide lijn gebruik ik vooral de olie, omdat deze goed te gebruiken is bij massages
De Groene Linde – dit zijn bijzondere oliën met krachtige frequenties en kristallen; hiervan gebruik ik zowel de olie als de sprays

 

Tarief

Kristallegging (losse sessie van ong. 60 min inclusief informatie over de gebruikte kristallen): € 135,00

Gebruik van kristallen en/of oliën tijdens sessie: € 10,00. Eventueel kan de toegepaste olie na de sessie aangeschaft worden (verschillende prijzen).

Neem contact met mij op:

info@biancaverbindingscoach.nl

Tel: +31 6 498 872 95

Privacy