Aanbod – mijn werkwijze

Mijn werkwijze

In mijn werk als verbindingscoach zie ik veel raakvlakken met mijn werk als gastouder. De manier waarop ik kinderen en volwassenen benader is in beide gevallen hetzelfde, namelijk: iedereen is uniek.

Coaching

Wanneer iemand mij benadert met de vraag om begeleiding, luister ik eerst zorgvuldig naar het verhaal en zorg ik dat we het probleem duidelijk krijgen. Als dat helder is maken we samen een plan.

Ieder plan is afgestemd op de persoon en bestaat uit verschillende methoden en technieken; zo kan er een authentic being sessie nodig zijn, of gesprekken gecombineerd met een systemische oefening. Ook het aantal sessies dat nodig is verschilt per persoon, meestal bestaat een traject uit 3 tot 5 sessies. De vraag van de cliënt staat hierbij centraal. 

Ontspanning

Bij een ontspanningsessie hoeft er geen probleem te zijn, je kunt ook voor ontspanning kiezen omdat je goed voor jezelf wilt zorgen. Met een ontspanningsessie kun je alles beter aan en werk je preventief aan (ont)spanning. 

Ook bij deze sessies staat jouw vraag helemaal centraal; wat is jouw behoefte, wat wil jouw lichaam? Wanneer een cliënt mij vraagt om een ontspanningssessie stem ik op die persoon af en voel ik in wat nodig is. In het gesprek voor de behandeling spreken we het plan van de behandeling door en kiezen we eventueel nog ondersteunende oliën uit. 

Een ontspanningsessie duurt meestal 1 á 1,5 uur. Langer kan in overleg ook. 

Ben je geïnteresseerd in de begeleiding die ik bied? Of heb je vragen over mijn behandelingen? Stuur me een email: info@biancaverbindingscoach.nl of vul het contactformulier hiernaast in.
Contact opnemen mag ook via tel nr: 0649887295. 

info@biancaverbindingscoach.nl

Tel: +31 6 498 872 95

Neem contact met mij op:

Privacy