Aanbod – coaching

coaching

Wanneer je niet lekker in je vel zit is het fijn om er met iemand over te praten. Je voelt je misschien wat somber of je slaapt slecht. Jouw lijf geeft je allerlei signalen dat er nu wat moet gebeuren, samen kijken we naar wat die signalen vertellen en op welke manier jij weer in je kracht komt. 

Van angst naar leven vanuit jouw authentieke zelf
Van verdriet naar voluit leven
Van afhankelijkheid naar stevig staan en zelf beslissen

Thema’s

De thema’s waar ik ervaring mee heb en veel over weet zijn verlies en rouw (niet alleen bij overlijden, maar ook bij verlies van een baan of gezondheid), verlatingsangst en/of bindingsangst, hooggevoeligheid, seksueel misbruik en burn-out. Natuurlijk is er ruimte voor andere onderwerpen die bij jouw vraag naar voren komen. Als ik echt het gevoel heb dat jouw vraag niet bij mij past, kan ik je doorverwijzen naar een collega.

Werkwijze

In het intakegesprek kijken we samen wat er speelt en waar je tegenaan loopt. Je krijgt dan van mij een terugkoppeling en een voorstel voor een traject. In de gesprekken erna (meestal 3 tot 5) gaan we aan de slag met jouw vraag.

Mijn begeleiding bestaat altijd uit een gesprek, aangevuld met andere technieken. Ik stem af op jou en daaruit blijkt wat er voor jou nodig is. Soms kan dat een energetische behandeling, ‘Re-Decision’ of familie-opstelling zijn, soms kunnen kristallen of oliën ondersteunend zijn.

Ik werk zowel met volwassenen als met kinderen. Wil je meer weten over kindercoaching? Kijk dan in het tabblad hieronder of op deze pagina

Tarief

Per uur € 85,00 (1 sessie is meestal ongeveer 1,5 uur)

Wanneer kinderen als ze heel jong zijn al in hun kracht komen, komt dit hun ontwikkeling ten goede. Ze groeien op tot sterke, zelfstandige en emotioneel goed ontwikkelde (jong) volwassenen.
Bij kinderen komt de hulpvraag vanuit de ouders/verzorgers, waarbij ik door middel van spel, creatieve technieken of een gesprek in verbinding ga. Vanuit vertrouwen vertelt het kind dan in zijn of haar woorden wat er speelt.

Mijn specialisatie is werken met jonge kinderen, met name peuters en kleuters. Ik kan me heel goed afstemmen op het kind, waardoor het kind zich veilig voelt en in staat is om nieuw gedrag te leren. Ook kunnen deze kleine kinderen dan beter aangeven wat ze onprettig vinden en waar ze moeite mee hebben.

 

Prijs gezinscoaching (op locatie)

De intake vindt telefonisch plaats. Daarna kom ik naar jullie toe op een afgestemde dag en tijd. Na de sessie is er een terugkoppeling via telefoon of Skype (30 min) met mijn observaties en handvatten. Na ongeveer 2 weken hebben we nog een telefoongesprek om te kijken hoe het nu gaat. Eventueel doen we dan nog een aanpassing en krijg je nieuwe handvatten.
Kosten:  € 150,00 (exclusief kilometervergoeding)

Een coaching in combinatie met een authentic being sessie zorgt ervoor dat je minder vanuit je hoofd en meer vanuit je hart of lichaam vertelt. Door de zachte aanrakingen ervaar je direct waar blokkades of weerstand zit en kun je hier makkelijker bij.

De combinatie van coaching en authentic being maakt dat je sneller tot de kern komt van wat er speelt.

Prijzen

losse sessie € 85,00 per uur (iedere 30 minuten daarna € 40,00)

De natuur heeft ons prachtige middelen gegeven om ons te ondersteunen wanneer we met onszelf aan de slag gaan. Ik werk met natuurlijke etherische oliën van DoTerra en bijzondere kristallen, die ik zelf selecteer.

 

Prijs

Gebruik van kristallen en/of oliën tijdens sessie: € 10,00. Eventueel kan de toegepaste olie na de sessie aangeschaft worden (verschillende prijzen).

Neem contact met mij op:

info@biancaverbindingscoach.nl

Tel: +31 6 498 872 95

Privacy