Op een middag dat het flink stormde heb ik een handmassage, en een coaching sessie bij Bianca gedaan. Ik was vooral nieuwsgierig naar haar werkwijze en het resultaat. Bij binnenkomst in haar praktijkruimte voelde ik mij meteen prettig. Het is een fijne ruimte met zacht licht en aardetinten op de muren. Bianca begon onze sessie met een heerlijke handmassage. Ik voelde mij direct diep ontspannen, door haar rustige aanraking.

Naar mijn idee is de handmassage een goede toevoeging bij een coaching sessie. Op de tafel kon ik mij daardoor makkelijk ontspannen. Hierdoor kon ik beter en snel bij mijn gevoel komen. Middels de holistische Being Authentic methode raakte Bianca mij aan op verschillende punten op mijn lijf. Alles op een betamelijke, veilige manier. Bianca vroeg mij om te voelen waar het gevoel van mijn thema zat in mijn lijf, hoe het voelde en eruitzag. Het idee achter deze methode is dat je uit je denken gaat en voelt waar in je lichaam de blokkade zich vastzet. Dankzij de fijne, rustige aanrakingen en begeleiding van Bianca kon ik dit loslaten. Bianca neemt ook echt haar tijd hiervoor. Die avond na de behandeling voelde ik mij nog ontspannen en voelde ik mij heel prettig. Een aanrader.

Hanneke