Totaal blanco ging ik deze sessie in, ik had geen idee wat ik mij erbij kon voorstellen en liet het letterlijk over mij heen komen. Al vanaf de eerste pose voelde ik veel energie naar Bianca haar handen gaan, een soort rustgevend, en onbeschrijflijk gevoel. Op een of andere manier voelde ik Bianca de onrustige energie veranderen in rustige energie, ik voelde mij ontspannen en verloor mijn stress en tijdbesef. Op het moment dat Bianca bij mijn buik kwam, waar ik een chronische ziekte heb zitten, ging Bianca haar buik tekeer, precies zoals het bij mij gaat als ik veel last heb, op dat moment was de buik rustig, maar smiddags, 3 uur na de sessie heb ik exact 3 hele hevige steken gehad, en duurde alle 3 3 minuten. Wat zegt dit? geen idee.. maar toeval bestaat niet werd mij verteld.

Na de sessie voelde ik mij enorm ontspannen, en waren mijn twijfels over bepaalde (zakelijke) keuzes weg, ik wist weer waar ik stond en hoe ik dit door moest pakken, dit heb ik direct opgepakt. Ik denk dat ik ongeveer 48 uur ontspanning heb ervaren, terwijl ik normaal enorm gestresst ben. En ben ervan overtuigd dat dit ook te maken heeft met de sessie van Bianca.

Ik raad het zeker aan om zo’n sessie eens te doen! Het kan zijn dat de ene hier op reageert en de andere niet, maar ik ben enorm verbaasd en verrast door het resultaat en zou zeker overwegen de sessie nogmaals te doen!

Myléne